Evenementen Experience / Practice / Masterclasses / Competities / Demo's

Hier vind je alle evenementen van onze vereniging en een aantal internationale evenementen. Klik op het evenement voor meer informatie.  

Ben je nog geen lid? Koop dan een ticket voor een Experience of Practice. 

Ben je lid? Dan kun je een daglicentie kopen voor één wedstrijd, een jaarlicentie voor de gehele competitie aanschaffen of je inschrijven voor een masterclass.

Evenement details:

 • zo
  21
  jun
  2020

  AFGELAST ivm Corona!!! Competitie & Experience & Practice

  XX:XX:XXAfgelast!

  Afgelast ivm Corona

  Nederland is momenteel in de ban van het corona-virus en de maatregelen die getroffen zijn om verspreiding van het virus te voorkomen.

  Het bestuur van Moto Gymkhana Nederland heeft besloten om geplande Moto Gymkhana evenementen tot nader order niet door te laten gaan.

  De leden van Moto Gymkhana NL hebben bij de laatste ledenvergadering aangegeven juist meer te willen trainen. De ontwikkelingen rond het virus werkt dit momenteel tegen. Het bestuur heeft de intentie om de eventuele gemiste evenementen later in het seizoen in te halen.

  Hopelijk kunnen we met z'n allen de moed opbrengen te doen wat noodzakelijk is om dit virus het hoofd te bieden. Dan kunnen we snel de motoren weer starten om lekker tussen de pionnen door te zwieren.

Scroll Up