Evenementen Experience / Practice / Masterclasses / Competities / Demo's

Hier vind je alle evenementen van onze vereniging en een aantal internationale evenementen. Klik op het evenement voor meer informatie.  

Ben je nog geen lid? Koop dan een ticket voor een Experience of Practice. 

Ben je lid? Dan kun je een daglicentie kopen voor één wedstrijd, een jaarlicentie voor de gehele competitie aanschaffen of je inschrijven voor een masterclass.

Evenement details:

 • zo
  17
  mei
  2020

  Afgelast ivm Corona: Masterclass & Practice

  XX:XX:XXAfgelast

  Naar aanleiding van de door de regering uitgevaardigde maatregelen m.b.t. het corona-virus heeft het bestuur van Moto Gymkhana Nederland besloten om geplande Moto Gymkhana evenementen tot nader order niet door te laten gaan. Dit is reeds gecommuniceerd met onze leden via een nieuwsbrief met hierbij een update m.b.t. de datum tot wanneer wij onze evenementen afgelasten.

  Er is van NOC/NSF een advies uitgegaan om alle sportwedstrijden en -evenementen tot en met 6 april af te lasten. Hoewel we niet bij een bond zijn aangesloten volgt het bestuur dit advies op en zal ook de opvolgende adviezen opvolgen.

  Het bestuur heeft echter de intentie om de eventuele gemiste evenementen later in het seizoen in te halen indien dat mogelijk is.

  Hopelijk kunnen we met z’n allen de moed opbrengen te doen wat noodzakelijk is om dit virus het hoofd te bieden.

Scroll Up