Evenementen Experience / Practice / Masterclasses / Competities / Demo's

Hier vind je alle evenementen van onze vereniging en een aantal internationale evenementen. Klik op het evenement voor meer informatie.  

Ben je nog geen lid? Koop dan een ticket voor een Experience of Practice. 

Ben je lid? Dan kun je een daglicentie kopen voor één wedstrijd, een jaarlicentie voor de gehele competitie aanschaffen of je inschrijven voor een masterclass.

Evenement details:

 • za
  02
  mrt
  2019
  ma
  04
  mrt
  2019

  4e Catalunya Cup in Barcelona

  Catalunya, Spain

  We zijn begonnen met de registratie voor de 4e Catalunya Cup in Barcelona. Mocht je niet weten wat dit is: voordat het motogymkhana seizoen in Nederland losbarst, gaan we met een groepje fanatiekelingen naar Barcelona om daar te trainen bij de Honda faciliteit in Barcelona. Niet alleen Nederlanders komen, maar ook Fransozen, Duitsers, Polen, Tsjechen, Spanjaarden en rijders uit het Midden-Oosten.

  Wat gaan we dan doen?

  De grove agenda voor het evenement is als volgt:

  Zaterdag 2 maart: training van 9:00 tot 16:00

  Zondag 3 maart: race gevolgd door training tot 16:00

  Maandag 4 maart (optioneel, want je hebt vast nog niet genoeg getraind): training van 9:00 tot 16:00

  De kosten zijn 160 euro voor de zaterdag en de zondag en een aanvullende 80 euro voor de maandag, mocht je besluiten om dan ook nog te blijven. Lunch op de Honda locatie is inbegrepen voor zaterdag, zondag en eventueel maandag en mochten er voldoende aanmeldingen zijn is er tevens budget voor diner op zaterdag en zondag.

  Zoals voorgaande jaren is er de mogelijkheid om te verblijven in houten chalets op Camping El Vedado. De kosten hiervoor zijn 20 euro per persoon per nacht. Deze chalets zijn erg basic en je moet je eigen slaapzak en kussen meenemen. De kamers zijn klein en je deelt deze met een mede gymkhanist. Het bungalow park werd in voorgaande jaren omgetoverd in een heus gymkhana dorp waarin je 's avonds nog een biertje kunt drinken met allerlei verschillende rijders. Ontbijt is niet inbegrepen, dus dat moet je zelf regelen. Je kunt natuurlijk ook zelf een plekje zoeken om te slapen via AirBnB of Booking.com.

  Je kunt je voor dit evenement opgeven door een Google form in te vullen, zie hiervoor de link bijna onderaan dit bericht. In de loop van de volgende weken krijg je dan een email met betalingsdetails en een document dat je in moet vullen om op het Honda terrein te mogen rijden. Je registratie is definitief nadat je betaald hebt.

  Vanuit Nederland gaan er verschillende auto's met trailers richting Spanje. Sommige mensen gaan zelf rijden maar er gaat altijd een bus met rijders met daarachter een grote trailer voor 6 motorfietsen, die al aardig vol begint te raken. Dus als het nodig is zorgen we voor nog zo'n soort combinatie om iedereen die kant op te krijgen. Mocht je mee willen met het grote transport, kun je dit aangeven op het Google form. Hier zijn natuurlijk kosten aan verbonden, zoals diesel, tol, autohuur en trailer huur. De kosten van het vervoer wordt later geregeld, daar nemen we nog contact over op.

  Ja, ik wil mee naar Barcelona!

  Voor meer informatie over het evenement kun je altijd contact opnemen via mail met Martijn Stapelboek of via de facebookgroep.

  Vriendelijke Gymkhana groeten,

  Namens Moto Gymkhana Nederland en de organisatie van de Catalunya Cup
  Martijn Stapelbroek

Scroll Up