Artikelen

Nieuws november 2017

Ondanks dat de meesten van jullie in een Gymkhana-winterslaap zijn gesukkeld, gebeurd er achter de schermen juist extra veel. Van een aantal dingen willen we jullie langs deze weg op de hoogte brengen.


Lees meer

Tweede masterclass is geweest

De tweede masterclass, op 22 oktober, was een succes. Richard gaf instructie over "decreaset lean angle", en Martijn over "launch control". De deelnemers hebben weer veel geleerd. 

Marie: "Gisteren was de 2e masterclass van dit jaar en hij was ondanks het weer, wederom erg goed! In lean angle te blijven, in een rotatie, vind ik altijd erg moeilijk, maar op deze manier was het makkelijker om de lean angle vast kunnen te houden. Ik hoop dat we dit initiatief kunnen houden volgend jaar, want het is echt super leerzaam!"

Lees meer

Masterclass 22 oktober

Wegens succes verlengd! Aanstaande zondag, de laatste officiële trainingsdag, zal er een tweede masterclass worden gegeven. Hierin behandelen we weer een andere reeks elementen die jouw wedstrijd-skills kunnen verbeteren.


Lees meer

De Kampioen van 2017.

De dag begon met regen. Onderweg in de auto (auto? Ja, vol bekers en tijdwaarneemdingen en bubbels, dat past niet op mijn motor) naar Etten-Leur miezerde het wat, toen kwam het met bakken uit de lucht, en toen ineens was er een zonnetje. Een natte race, dat heeft wel wat, dacht ik. 

De opbouw van het parcours was al in volle gang toen ik aankwam, de plassen stonden overal op het terrein, een donkere wolk dreigde met meer regen maar wist zich toch in te houden. Krijtstrepen voor jinxen bleken ijdel: ze miezerden weer weg. Een uitgebreid ...

Uitslag van vandaag

De uitslag van 2017

video


Lees meer

Master class

22 oktober is er weer een nieuwe master class. 

Meer info bij de organisatie (training@motogymkhana.nl).

Lees meer

De Ontknoping!

Komende zondag (8 oktober) is de ontknoping van onze competitie in de laatste race van het seizoen. In de vorige race is geen van de rijders erin geslaagd een voldoende voorsprong te krijgen om de eerste plaats vast zeker te stellen. Nu kunnen drie rijders nog winnen, het gaat om die ene laatste punt. Er is een serieuze kans dat rijders gelijk gaan eindigen. Als dat gebeurt, vindt de beslissing plaats in een extra manche tussen de gelijk geëindigde rijders. Als de eerste twee gelijk eindigen, of twee en drie gelijk eindigen, of zelfs de eerste drie, dan rijden ze twee extra heats. Mochten ze dan weer gelijk eindigen, dan zal er nogmaals twee keer worden gereden. De startvolgorde in de extra manche wordt door loting bepaald.



Startvolgorde 8 oktober


Lees meer

MOTOGYMKHANA MASTERCLASS (Try-out)

Een nieuw initiatief is ontstaan binnen de Moto Gymkhana groep: de masterclass. Hierin zullen de top rijders uit de Nederlandse competitie (de blue bibs) hun kennis overdragen aan de beginnende rijder.

Lees meer

7e race: de ontknoping?

Vandaag de zevende race in de competitie. Vanaf vandaag tellen de beste zes resultaten, als je alle zeven keer hebt meegedaan mag je het slechtste resultaat laten vallen. Omdat tot nu toe de eerste drie steeds dichtbij elkaar geëindigd zijn, en stuivertje hebben gewisseld op de plaatsen één, twee en drie, is het spannend. 

Lees meer

Komende zondag zevende ronde van de competitie in Leleystad

Komende zondag 10 september vindt de zevende ronde van de competitie plaats bij Kemp in Lelystad. Het zal waarschijnlijk regenen en waaien, dat gaat ongetwijfeld een spannend schouwspel geven. De rijders beginnen om elf uur met het verkennen van het parcours, tegen twaalven start de eerste deelnemer. 

Lees meer

Competitie zesde ronde, bewolkt met zon

Na ronde vijf is de top drie als volgt: Kristian en Bob aan kop met 187 punten, Richard daarachter met 186. Eigenlijk stond dus al vast dat de volgorde na vandaag zou veranderen. En dat gebeurde dan ook....

Lees meer
Vorige pagina Volgende pagina

Laatste nieuws


Nieuws november 2017 Tweede masterclass is geweest Masterclass 22 oktober De Kampioen van 2017. Master class

Meest gelezen nieuws


Nieuws november 2017

Favoriete onderwerpen


Home