Aanmelden

Hieronder kunt u zich aanmelden voor onze vereniging. U kunt zich aanmelden als lid, maar ook voor een enkele Gymkhana dag. Wij hopen u graag binnenkort te zien bij een van onze evenementen!

Persoonlijke informatie


Helaas!

Er zijn geen Experience Days meer beschikbaar om op in te schrijven. Je kan ons mailen op info@motogymkhana.nl vragen naar verdere beschikbaarheid in de toekomst.

Kosten € 70,-
Met dit abbonement mag je de rest van het jaar onbeperkt deelnemen aan Moto Gymkhana evenementen, exclusief wedstrijden. Je lidmaatschap is geldig t/m 31 december 2017, daarna wordt het automatisch met een jaar verlengd.

Helaas!

Er zijn geen Practice & Play Days meer beschikbaar om op in te schrijven. Je kan je eventueel aanmelden als lid van de vereniging zodat je op elke Gymkhana dag mee kan rijden, maar je kan ook kijken of je mee kan doen aan een Experience Day.

Kosten € 175,-
Hiermee doe je in 2017 mee aan de Moto Gymkhana competitie! Je kan ook om te proberen meedoen met een enkele wedstrijd.

Helaas!

Er zijn geen Wedstrijden waar je je op kan inschrijven.


Overige gegevens


Rijder profiel


Extra

Niet alle velden zijn ingevuld!
    Versturen

    Kosten

    Helaas kost deelnemen aan een Moto Gymkhana dag geld. In het formulier staat kort beschreven hoeveel geld je inschrijving gaat kosten. Voor een uitgebreid kostenoverzicht kan je naar de Kosten pagina gaan.